Systemisch kijken naar jezelf

Soms doe je zo hard je best om iets te veranderen in je leven en wil het maar niet lukken. Of je denkt dat je iets opgeruimd hebt en enige tijd later loop je opnieuw tegen iets soortgelijks aan. Dan lijkt het wel alsof het gewoon niet zo mag of kan zijn. Zeker als dit bekend voor je is, is het zinvol om systemisch te kijken wat aan de hand is.

Iedereen maakt deel uit van een systeem. Je hebt je familie waar je uit voortgekomen bent, je vrienden en je werk, om maar eens een paar systemen te noemen. Tijdens deze 3-daagse training nemen we je mee op een ontdekkingsreis door jouw eigen systeem van herkomst. Je ontdekt waarom je leeft zoals je doet, hoe het komt dat je beslissingen wel of niet neemt en op welke manier. Wat ten grondslag ligt aan het feit dat er steeds opnieuw dezelfde hindernissen op je pad liggen. Waarom je vastloopt in je werk, met je partner of met je kinderen.

Ontdek jouw systeem, hoe je gevormd bent en wat dat voor je betekent vandaag. Vergaar inzichten. Maar vooral: los zaken op waar je tegenaan loopt. Werk aan het vergroten of realiseren van de flow in je leven.

Deze korte training combineert opstellingen, NLP, lichaamswerk en werken met karakterstructuren. Iedereen kan eraan deelnemen.

Daarnaast is deze korte training een onderdeel van de Training Systemisch Werken.

  Deze training geeft je inzicht in hoe het komt dat je doet wat je doet. Of, in waarom jou overkomt wat je overkomt.
  Aan de hand van familieopstellingen, de karakterstructuren van Reich en NLP ga je je eigen overtuigingen langs. Hoe ze zijn ontstaan en wat het gevolg ervan is vandaag.
  Je krijgt de ruimte om inzichten te verzamelen en vooral ook, om op te ruimen waar je geen behoefte meer aan hebt.

  Deze training duurt 3 aaneengesloten dagen.
  Het aantal deelnemers is 6 – 8 personen.

  Elke dag nemen we de tijd voor een deel van jouw verleden. Aan de hand van de karakterstructuren, een stukje lichaamswerk en opstellingen onderzoek je je eigen verleden. En dan met name hoe je door je systeem gevormd bent. Daar waar je verandering wilt aanbrengen, krijg je de mogelijkheid en begeleiding om dat te doen.

  Deze training kost € 525,– per persoon (deze training is btw vrijgesteld).
  Bij deze prijs zijn de cursusmaterialen, koffie, thee en lunch inbegrepen.

  Deze training is eveneens onderdeel van de training Systemisch Werken. Als zodanig is de training geaccrediteerd.
  Als los element is voor dit onderdeel geen accreditatie aangevraagd.

  Deze training wordt gegeven door Emmely Faessen.

  Deze training wordt gegeven op locatie in Voerendaal in Limburg.

  Voor inschrijving stuur een mail naar: em.faessen@ziggo.nl