Alle trainingen en workshops zijn gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze hebben tot doel om je inzicht te geven in jezelf nu, om vervolgens van daaruit te werken naar een resultaat dat je wilt bereiken.

Iedere training en workshop is zo samengesteld dat je én inzicht, én kennis, én ervaring opdoet. Immers, als je weet waardoor je doet, wat je altijd al gedaan hebt, dan kun je ook iets veranderen. Zodat je vanaf nu ook echt anders gaat doen: denken, doen, voelen en vooral leven zoals bij jou past.

Het allerbelangrijkste in alle trainingen en workshops, is dat er aandacht is voor wat nodig is.

Huiskamer opstelling

De magie van een opstelling

Maak tijdens een gratis huiskameropstelling kennis met wat een familieopstelling voor je kan betekenen. Aan de hand van een thema, dat wordt ingebracht door een van mijn cliënten, doen we een opstelling waarin jij kunt deelnemer als representant.

Jouw verlangen

Een andere -ook gratis- kennismaking is, dat we met in totaal 8 personen een opstelling doen van het verlangen van één van de aanwezigen. Iedereen mag zijn verlangen omschrijven en in de hoed doen. We trekken er eentje en die stellen we op. Je ontdekt precies waardoor je verlangen nu nog niet vervuld is. En ook wat ervoor nodig is om daarin verandering aan te brengen. Kortom je ontdekt de waarde van een opstelling.

Aan het einde van de avond nemen we 15 minuten de tijd om even in te gaan op de training systemisch werken. Je kunt dan ook je vragen hierover stellen.

Deelnemen

Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar em.faessen@ziggo.nl. Geef aan of je representant wilt zijn of wilt meedoen aan de opstelling van verlangen.
We plaatsen je op de wachtlijst en zo gauw als er plek is, bellen we je!

De trainingen en workshops die je kunt volgen:

Menu