JE LEVEN BETER IN BALANS

Ben je vaak moe of prikkelbaar na een drukke dag of avond, pik je moeiteloos de gevoelens van de mensen om je heen op, ben je heel gevoelig voor sfeer, indrukken en uitstraling van anderen? Vind je het moeilijk om je te concentreren als er meer mensen om je heen zijn? Goed mogelijk dat jij hoogsensitief bent.

MEER PRiKKELS = SNELLER MOE

Het brein van hoogsensitieve mensen (HSP), zowel van kinderen als volwassenen, verwerkt veel meer signalen dan het gemiddelde brein. Daardoor ontvang en verwerk je meer signalen, meer prikkels en kun je sneller moe en geprikkeld raken. Heel belangrijk dus om goede grenzen aan te leren. Vooral omdat je anders het risico loopt om emotioneel uitgeput te raken.

VOORAL KINDEREN HEBBEN LAST

Is jouw kind vaak moe, wil het niet naar school of wordt het gepest? Is jouw kind ook zo gevoelig? Weet het precies hoe jij je voelt en past het zichzelf daarop aan? Wellicht is jouw kind ook sensitief of hoogsensitief en kan het wel wat hulp gebruiken om daarmee om te gaan.

Ik heb al veel kinderen mogen helpen. Ik doe het ook graag voor jouw kind.

Onderzoek uit 2010 bij basisscholen in Tilburg heeft aangetoond dat bijna 40% van alle kinderen hoogsensitief was. Kinderen die het daardoor moeilijker vinden om goed op te letten en bij de les te blijven. Kinderen die sneller stress vertonen en waarvan soms gedacht wordt dat zij ADHD hebben.

Als je meer wilt weten, of wilt  werken aan goede grenzen, bel dan vrijblijvend Emmely Faessen: +31 (6) – 209 27 106 

Menu