GRATIS WORKSHOP HUISKAMER FAMILIEOPSTELLING

Gratis workshop huiskamer familieopstelling

Regelmatig geven we gratis korte kennismaking workshops. Zowel over systemisch werken (o.a. huiskamer familieopstelling) als over energetisch breinwerk. We laten heel in het kort zien waar een training over gaat. We geven uitleg en we laten je proeven aan de praktijk. En je maakt natuurlijk kennis met de trainer.

Zo’n beetje elke maand is er een huiskamer familieopstelling over verlangen. Je doet mee aan een opstelling – dit is een belangrijk onderdeel van systemisch werken –  en je maakt kennis met de trainer, Emmely.

De magie van een familieopstelling: hoe staat het met jouw verlangen?
Maak tijdens deze huiskameropstelling kennis met wat een familieopstelling voor je kan betekenen. Ontdek hoe een opstelling werkt en welk effect het heeft. Het is vooral een hele praktische avond. We gaan doen en ervaren. In de pauze en na de opstelling kun je natuurlijk je eigen vragen stellen.

Jouw verlangen
Precies ervaren hoe een opstelling werkt en wat het effect ervan kan zijn, doe je het best door aan een opstelling deel te nemen. We werken met 8 personen: 1 opsteller en 7 representanten. Je doet dus altijd mee. Iedereen formuleert zijn eigen verlangen. Alle verlangens doen we in een hoed en we trekken er eentje uit. Die werken we uit in een opstelling.

Programma huiskamer familieopstelling
We ontmoeten elkaar ‘s avonds om half 8 en maken eerst even kort kennis met elkaar. Koffie en thee staan klaar vanaf 19.15 uur.

Emmely neemt jullie mee tijdens een korte uitleg over de opstelling. Daarna gaan we aan de slag. Want deze avond is het vooral de bedoeling om je kennis te laten maken met de werking en het resultaat van opstellingen.

De opsteller vult de ruimte met de representanten van zijn verlangen. We nemen voldoende tijd om deze  opstelling van verlangen uit te werken.
Tussendoor nemen we een korte pauze.
We sluiten de avond af met gelegenheid tot het stellen en vragen. Er is informatie over de training systemisch werken en je kunt natuurlijk jouw vragen stellen. We sluiten de avond af rond 10 uur.

Acht personen per keer
Let wel: het maximum aantal deelnemers per workshop is 8 personen.
Als de workshop vol is, dan kun je je op de wachtlijst laten plaatsen. We laten je dan weten wanneer de eerstvolgende workshop zal plaatsvinden.

Wil je deelnemen vul dan het inschrijfformulier Huiskameropstelling Verlangen in.

GRATIS

E-Book Systemisch Werken
E-Book Systemisch Werken
E-BOOK NLP Energetisch Werken
E-BOOK NLP Energetisch Werken
Blog
Blog
Menu