GRATIS WORKSHOP HUISKAMER FAMILIEOPSTELLING

Gratis workshop huiskamer familieopstelling

Regelmatig geven we gratis korte kennismaking workshops. Zowel over systemisch werken (o.a. huiskamer familieopstelling) als over energetisch breinwerk. We laten heel in het kort zien waar een training over gaat. We geven uitleg en we laten je proeven aan de praktijk. En je maakt natuurlijk kennis met de trainer.

Normaal gesproken is er elke 4 tot 6 weken een huiskamer familieopstelling. Op dit moment geven we gezien het COVID-19 virus even geen opstellingen. Als we weer van start gaan, dan melden we dat hier en in de nieuwsbrief.

Als we weer van start gaan dan doe je mee aan een opstelling – dit is een belangrijk onderdeel van systemisch werken –  en je maakt kennis met de trainer, Emmely.

De magie van een familieopstelling.

Je ontdekt hoe een opstelling werkt. Vaak doen we dat door een verlangen dat jij hebt en dat nog niet in vervulling is gegaan, te onderzoeken.
Maak tijdens deze huiskameropstelling kennis met wat een familieopstelling voor je kan betekenen. Ontdek hoe een opstelling werkt en welk effect het heeft. Het is vooral een hele praktische avond. We gaan doen en ervaren. In de pauze en na de opstelling kun je natuurlijk je eigen vragen stellen.

Jouw verlangen

Precies ervaren hoe een opstelling werkt en wat het effect ervan kan zijn, doe je het best door aan een opstelling deel te nemen. Als we weer van start gaan, dan zullen we dat doen met 4 tot max. 6 personen zodat we op afstand van elkaar kunnen blijven. Er is altijd 1 opsteller en de anderen doen mee als representant. Je doet dus altijd mee aan de opstelling. Iedereen schrijft zijn eigen, nog niet uitgekomen, verlangen op een briefje. Alle verlangens doen we in een hoed en we trekken er eentje uit. Die werken we uit in een opstelling.

Programma huiskamer familieopstelling

We ontmoeten elkaar ’s avonds om half 8 en maken eerst even kort kennis met elkaar. Koffie en thee staan klaar vanaf 19.15 uur.

Emmely neemt jullie mee tijdens een korte uitleg over de opstelling. Daarna gaan we aan de slag. Want deze avond is het vooral de bedoeling om je kennis te laten maken met de werking en het resultaat van opstellingen.

De opsteller vult de ruimte met de representanten van zijn verlangen. We nemen voldoende tijd om deze  opstelling van verlangen uit te werken.
Tussendoor nemen we een korte pauze.
We sluiten de avond af met gelegenheid tot het stellen en vragen. Er is informatie over de training systemisch werken en je kunt natuurlijk jouw vragen stellen. We sluiten de avond af rond 10 uur.

Vier tot zes personen per keer

Let wel: het maximum aantal deelnemers per workshop is 6 personen.
Als de workshop vol is, dan kun je je op de wachtlijst laten plaatsen. We laten je dan weten wanneer de eerstvolgende workshop zal plaatsvinden.

Wil je deelnemen vul dan het inschrijfformulier Huiskameropstelling Verlangen in.

GRATIS