KWALITEIT

Over Emmely

Kwaliteit is belangrijk

Em Coaching en Training vindt kwaliteit belangrijk. Em is lid van de NOBCO, de NVNLP en The Association for IEMT Practitioners.

Kwaliteit

NOBCO is de beroepsvereniging voor professionele beroepscoaches. De missie van de NOBCO is om leidend te zijn bij de ontwikkeling van coaching als professie en een bijdrage te leveren aan de bekendheid en beschikbaarheid van professionele coaching in de samenleving.

Em Coaching & Training volgt de richtlijnen van de NOBCO voor de ethische code en de klachtenafhandeling.

NVNLP staat voor de Nederlandse Vereniging voor NLP. De NVNLP heeft als doel de kennis over en
de kwaliteit van NLP te bevorderen.

Em Coaching & Training heeft alle kwaliteitsthema’s gebundeld in het handboek “Kwaliteit; respect en begrip voor elkaar”. Dit handboek wordt op aanvraag aan geïnteresseerden toegestuurd.

Certificering

Em Coaching en Training heeft sinds 2007 certificering voor NLP Master Practitioner, sinds 2015 certificering als Systemisch Coach en sinds 2016 als Top Trainer en als International NLP Trainer. Sinds 2017 is Em Coaching & Training ingeschreven als coach en trainer in het register van NVNLP.  Meer informatie over de NVNLP is beschikbaar via: www.nvnlp.nl.

Em Coaching en Training is IEMT Practitioner en lid van The Association for IEMT Practitioners.

CRKBO geaccrediteerd en geregistreerd

Emmely Faessen is erkend docent voor kortdurend beroepsonderwijs en staat ingeschreven in het CRKBO register. Ook als trainingsinstituut is Em Coaching & Training geaccrediteerd en ingeschreven in het CRKBO register.