FOCUS – DOEN WAT JE ECHT WILT

Heb jij het ook zo druk en kom je nooit toe aan de dingen die je echt wilt? Zijn er altijd dingen die er tussen komen. Is er te weinig tijd?
Heb je op je werk honderdenéén dingen gedaan en ben je toch niet toegekomen aan dat ene, wat je toch echt ging doen?

Het komt er niet van

Of privé: dat je steeds wilt gaan sporten, maar het komt er niet van. Of dat gezellige middagje winkelen, of drankje doen, dat steeds wordt verschoven. En als je dan een keer tijd hebt, dan ben je gewoon blij dat je op de bank kunt ploffen.

Studenten: doelen bepalen & halen

Doen wat je echt wilt

De oplossing zit ‘m erin om je focus te vinden. Als je ontdekt waar bij jou de prioriteiten liggen, dan kun je daarmee aan de slag gaan. Zodat je leven niet meer alleen uit goede voornemens bestaat, maar dat je doet wat je wilt. Op momenten dat je dat wilt. Plus op een manier die bij jou past.
Dat is past echt lekker leven.

Doordat je focus hebt en weet wanneer je aan de slag gaat met welk doel, creëer je rust in je hoofd en balans in je leven.

DOEN WAT JE WILT – DOEN WAT BIJ JE PAST

Deze workshop laat je een dag lang spelen met wat je wilt en met wat je niet wilt. Je vindt je doelen en maakt een planning waarmee je verder kunt.

Dat doe je bijvoorbeeld door het logische deel van je brein goed te laten samenwerken met het creatieve deel van je brein. Je speelt met je fantasie en zet je prioriteiten op een rijtje. Weet je je doelen, dan maak je een planning die voor jou werkt. Zodat je jouw leven en werk leeft. Op een prettige manier.

  Deze workshop is geschikt voor iedereen die wil ontdekken wat hij echt wil en dat ook echt gaat doen. Daarnaast is het een perfecte korte training voor medewerkers in teams en afdelingen. Ben je student en wil je ontdekken waar jouw passie ligt? Ook dan is deze trainingsdag echt iets voor jou.

  • Ontdek wat je wil. Individueel of samen als team.
  • Je begint de dag met het maken van een opsomming van alle dingen die je graag wilt doen.
  • Vervolgens ga je aan de slag om op een speelse manier uit te zoeken waaraan je tot nu toe bewust en onbewust de voorkeur geeft.
  • Als je dat ontdekt hebt, dan kun je nieuwe prioriteiten gaan stellen en deze eigen maken.
  • Maak een planning voor jezelf, of voor jezelf en het team, waarmee je daadwerkelijk aan de slag kunt en waarmee je lange tijd vooruit kunt.
  • Maar vooral: ga vanaf nu iets doen waar je achter staat en waar je blij van wordt!

  Deze workshop duurt een dag van 10.00 tot 17.00 uur.

  Welkom vanaf 09.30 uur. Start om 10.00 uur.
  Er is ’s morgens en ’s middags een thee- en koffiepauze.
  Tussen de middag is er een lunchpauze van 1 uur.

  Voor deze workshop kun je je inschrijven op de wachtlijst. Stuur daarvoor een mail naar em.faessen@ziggo.nl. De workshop wordt ingepland wanneer 6 personen zich hebben ingeschreven op de wachtlijst. Je ontvangt dan bericht.

  De kosten voor deze workshop bedragen € 495,– (deze workshop is btw vrijgesteld).
  Dit bedrag is inclusief koffie- en thee, inclusief lunch en inclusief schrijfmateriaal.

  Deze workshop wordt gegeven door Emmely Faessen.
  Emmely is door CRKBO geaccrediteerd docent.

  Deze workshop wordt gegeven op locatie in Voerendaal (Zuid-Limburg).

  De training is altijd in een locatie passend bij de energie van de training. Dat betekent dat de training plaatsvindt in een sfeervolle locatie met prettige lesruimtes en waar we kunnen rekenen op een heerlijke lunch.

  Wanneer je deel wilt nemen aan deze workshop, stuur dan een mail naar em.faessen@ziggo.nl. We plaatsen je dan op de wachtlijst. Bij voldoende aanmeldingen sturen we je bericht en plannen we workshop in.