Over Emmely

Leer Emmely kennen

Zie het als een spiegel
En ontdek waar je nu staat”

Goed in horen wat er niet gezegd wordt

Emmely is gediplomeerd en ervaren coach en gespecialiseerd in werken met mensen die een beter leven willen voor zichzelf.  Ze geeft persoonlijke consulten en workshops die een spiegel voorhouden en die je helpen ontdekken wat er nu speelt en wat er anders of beter kan.

De thuisbasis is de werkkamer in Voerendaal. Daarnaast worden individuele consulten en workshops voor groepen ook op andere locaties gegeven.

Realiteit ontmoet spiritualiteit

Ik heb best veel interesses. Ik werk, sport, lees, houd van film kijken en met mijn familie en vrienden leuke dingen doen. Op stap, uit eten, weekendje weg, noem maar op. Als tegenwicht voor het dingen samen doen, heb ik ook behoefte aan rust. Ik heb een goede balans nodig. Dat komt waarschijnlijk omdat ik hoog sensitief ben. Dat ben ik al mijn hele leven. Heel gevoelig voor energie en ook mediamiek/spiritueel.

Het heeft wel even geduurd voordat ik dat spirituele deel heb kunnen balansen in mijn leven en werk. Vooral omdat ik een behoorlijke realist ben. Ik wil graag weten hoe dingen werken en waar ze vandaan komen.

“Ook horen wat er niet gezegd wordt”

Dat spirituele deel heeft ook voordelen. Tijdens een gesprek, ben ik er goed in om te horen wat er niet gezegd wordt. Dat helpt in mijn werk als coach. En alhoewel ik niet wil werken als medium, want dat is voor mij te ver van de meeste verwachtingen, is het wel heel mooi dat ik het spirituele deel kan inzetten bij de workshop Intuïtief schilderen+lezing. Vooral omdat ik altijd heel blij word van deze workshop.