ONTWIKKEL JE MENSEN EN JE BEDRIJF

DE NEUZEN DEZELFDE KANT OP

TEAMWERK: ontwikkel je mensen en je bedrijf

Is je bedrijf groter dan 1 persoon, dan werk je al met een team. Hoe weet je of je als team nog op 1 lijn zit? Of je als afzonderlijke delen nog wel gelukkig bent? Of je nog wel hetzelfde doel nastreeft?

Het is ongelofelijk zo snel als je uit elkaar kunt groeien, je er andere ideeën op nahoudt. Waardoor het toch even minder leuk wordt, iemand weg wil, iemand ziek wordt, iemand je in de steek laat. Dat wil je niet hebben.
Je wilt een fijne werkomgeving waarin mensen zich goed voelen. Je wordt blij van een lach en een goed gesprek. Als er motivatie, betrokkenheid, doelgerichtheid en resultaat is. Want dat komt vanzelf als je met z’n allen op 1 lijn zit. Als je weet wat je aan elkaar hebt en waar je voor gaat. Als iedereen op de juiste plek zit. Als er waardering is voor elkaar en voor het werk dat ieder doet.

zakelijke coaching verandering

Creatief, Individueel, Samen

Eens even los komen van de normale gang van zaken. Ontdekken waar je met z’n allen nou precies mee bezig bent. Wie vindt nu wat belangrijk en waardoor? Wat is er eigenlijk nodig? Hoe kun je samenwerken dat alles en iedereen tot zijn recht komt? Of kan dat misschien helemaal niet en moeten er andere keuzes gemaakt worden?  Wie is het bedrijf en wie ben jij dat je je er wel of niet bij thuis voelt?

Kom even tot rust. Verdiep je in waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe je dat met elkaar voor elkaar krijgt. Gebruik je verstand, je creativiteit en kom in de actie. Ontdek passie en bevlogenheid. Krijg oog voor elkaars kracht en verwerf meer inzicht in de punten waarop je elkaar kunt ondersteunen. Word een sterker team. Stel vast waarop je focust en hoe je je doel bereikt.

We werken altijd zodanig dat bij iedereen het brein op verschillende manieren aan het werk wordt gezet. We laten je denken, creatief zijn en in actie komen. We stemmen af op jou, je bedrijf en je team. Jij geeft aan naar welk resultaat je op zoek bent en wij komen met een plan dat bij jou, je mensen en je bedrijf past.

Met een combinatie van breinwerk, creativiteit en opstellingswerk boek je de mooiste resultaten. Je ontdekt waar je staat. Als bedrijf, als mens, als medewerker. Je ontdekt waar ieders hart ligt en hoe iedereen het best tot zijn recht komt, zodat je als bedrijf de basis hebt om de beste resultaten te bereiken.

WERKEN MET TEAM

Duur: 1 dag
Aantal personen: max. 8 personen met 1 trainer en max. 16 personen met 2 trainers.
Kosten: afhankelijk van aantal deelnemers, locatie en catering.
CONTACT
Menu