TEAMWERK

Is je bedrijf groter dan 1 persoon, dan werk je al met een team. Hoe weet je of je als team nog op 1 lijn zit? Of je als afzonderlijke delen nog wel gelukkig bent? Of je nog wel hetzelfde doel nastreeft?

Het is ongelofelijk zo snel als je uit elkaar kunt groeien, je er andere ideëen op nahoudt. Waardoor het toch even minder leuk wordt, iemand weg wil, iemand ziek wordt, iemand je in de steek laat. Dat wil je niet hebben. Je wilt betrokkenheid, doelgerichtheid en resultaat. Daar moet je wat voor doen. Je moet ervoor zorgen dat ieder zich op zijn of haar juiste plek bevindt. Je houdt een vinger aan de pols en stuurt bij, ten voordele van iedereen.

Dat kan op hele leuke manieren. Mindfull, creatief, spelend met wensen, met mogelijkheden. Ontdekken wat je denkt dat er is, en ontdekken wat er werkelijk is. Zodat je ziet wat nodig is voor wie, zodat de neuzen 1 kant op gaan. En werken leuk is om te doen.

Verandering
zakelijke coaching verandering

CREATIEF, INDIVIDUEEL, SAMEN

Eens even los komen van de normale gang van zaken. Ontdekken waar je met z’n allen nou precies mee bezig bent. Wie vindt nu wat belangrijk en waardoor? Wat is er eigenlijk nodig? Hoe kun je samenwerken dat alles en iedereen tot zijn recht komt? Of kan dat misschien helemaal niet en moeten er andere keuzes gemaakt worden?  Wie is het bedrijf en wie ben jij dat je je er wel of niet bij thuis voelt?

Kom eens even tot rust. Ga eens heel anders, heel creatief aan de slag. Schilder jouw verhaal. Laten we eens kijken hoe en of alle verhalen bij elkaar passen.

Of laten we eens een opstelling doen en kijken of iedereen wel ergens staat waar ie thuishoort. Waar hij tot zijn recht komt. In een verband dat past. En wat er nou precies nodig is om een team zo goed mogelijk bij elkaar te laten passen, te laten samenwerken.

Mooie resultaten hoor, als je eerst werkt vanuit het hart en dan het brein eraan koppelt.

WERKEN MET TEAM

Duur: 1 dag
Aantal personen: max. 8 personen met 1 trainer en max. 16 personen met 2 trainers.
Kosten: afhankelijk van aantal deelnemers, locatie en catering.
CONTACT
Menu