Ontwikkel je mensen en je bedrijf

TEAMWERK

Is je bedrijf groter dan 1 persoon, dan werk je al met een team. Hoe weet je of je als team nog op 1 lijn zit? Of je als afzonderlijke delen nog wel gelukkig bent? Of je nog wel hetzelfde doel nastreeft?

Het is ongelofelijk zo snel als je uit elkaar kunt groeien, je er andere ideëen op nahoudt. Waardoor het toch even minder leuk wordt, iemand weg wil, iemand ziek wordt, iemand je in de steek laat. Dat wil je niet hebben.
Je wilt een fijne werkomgeving waarin mensen zich goed voelen. Je wordt blij van een lach en een goed gesprek. Als er motivatie, betrokkenheid, doelgerichtheid en resultaat is. Want dat komt vanzelf als je met z’n allen op 1 lijn zit. Als je weet wat je aan elkaar hebt en waar je voor gaat. Als iedereen op de juiste plek zit. Als er orde, binding en balans is. Als de energie klopt.

[us_image image=”709″]
[us_image image=”708″]

CREATIEF, INDIVIDUEEL, SAMEN

Eens even los komen van de normale gang van zaken. Ontdekken waar je met z’n allen nou precies mee bezig bent. Wie vindt nu wat belangrijk en waardoor? Wat is er eigenlijk nodig? Hoe kun je samenwerken dat alles en iedereen tot zijn recht komt? Of kan dat misschien helemaal niet en moeten er andere keuzes gemaakt worden?  Wie is het bedrijf en wie ben jij dat je je er wel of niet bij thuis voelt?

Kom eens even tot rust. Ga eens heel anders, heel creatief aan de slag. Schilder jouw verhaal. Laten we eens kijken hoe en of alle verhalen bij elkaar passen.

Of laten we eens een opstelling doen en kijken of iedereen ergens staat waar ie thuishoort. Waar hij tot zijn recht komt. In een verband dat past. En wat er nou precies nodig is om een team zo goed mogelijk bij elkaar te laten passen, te laten samenwerken.

Mooie resultaten hoor, als je werkt vanuit de energie die er is. Als je ontdekt waar ieders hart ligt en hoe iedereen het best tot zijn recht komt.

WERKEN MET TEAM

Duur: 1 dag
Aantal personen: max. 8 personen met 1 trainer en max. 16 personen met 2 trainers.
Kosten: afhankelijk van aantal deelnemers, locatie en catering.
CONTACT