WAT WIL JE NOU PRECIES EN HOE GA JE DAT DOEN?

Heb jij het ook zo druk en kom je nooit toe aan de dingen die je echt wilt? Zijn er altijd dingen die er tussen komen. Is er te weinig tijd?
Heb je op je werk honderdenéén dingen gedaan en ben je toch niet toegekomen aan dat ene, wat je toch echt ging doen?

Of privé: dat je steeds wilt gaan sporten, maar het komt er niet van. Of dat gezellige middagje winkelen, of drankje doen, dat steeds wordt verschoven. En als je dan een keer tijd hebt, dan ben je gewoon blij dat je op de bank kunt ploffen.

FOCUS VINDEN EN DOEN WAT JE ECHT WILT

De oplossing zit ‘m erin om je focus te vinden. Als je ontdekt waar bij jou de prioriteiten liggen, dan kun je daarmee aan de slag gaan. Zodat je leven niet meer alleen uit goede voornemens bestaat, maar dat je doet wat je wilt. Op momenten dat je dat wilt. Plus op een manier die bij jou past.
Dat is past echt lekker leven.

Doordat je focus hebt en weet wanneer je aan de slag gaat met welk doel, creëer je rust in je hoofd en balans in je leven.

RUST IN JE HOOFD – BALANS IN JE LEVEN

Deze workshop laat je een dag lang spelen met wat je wilt en met wat je niet wilt. Je vindt je doelen en maakt een planning waarmee je verder kunt.

Dat doe je bijvoorbeeld door het logische deel van je brein goed te laten samenwerken met het creatieve deel van je brein. Je speelt met je fantasie en zet je prioriteiten op een rijtje. Weet je je doelen, dan maak je een planning die voor jou werkt. Zodat je jouw leven en werk leeft. Op een prettige manier.

Inhoud

Deze dag begin je met het maken van een opsomming van alle dingen die je graag wilt doen. Vervolgens ga je aan de slag om op een speelse manier uit te zoeken waaraan je bewust en onbewust in je dagelijkse leven echt de voorkeur geeft.

Als je dat ontdekt hebt, dan kun je nieuwe prioriteiten gaan stellen en eigen maken.
Je krijgt ook alle middelen om een planning voor jezelf te maken, waarmee je daadwerkelijk aan de slag kunt en waarmee je lange tijd vooruit kunt.

Data

Deze workshop duurt een dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Welkom vanaf 09.30 uur. Start om 10.00 uur.
Er is ‘s morgens en ‘s middags een thee- en koffiepauze.
Tussen de middag is er een lunchpauze van 1 uur.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen € 225,–.
Dit bedrag is inclusief koffie- en thee, inclusief lunch en inclusief schrijfmateriaal.

Trainer

Deze workshop wordt gegeven door Emmely Faessen.
Emmely is door CRKBO geaccrediteerd docent.

Locatie

Deze workshop wordt gegeven op locatie in Klimmen (Zuid-Limburg).

Inschrijven

Ik schrijf mij in voor de training op 1 februari 2019

Nadat wij je volledig ingevulde inschrijfformulier hebben ontvangen en nadat het factuurbedrag is betaald, ben je officieel ingeschreven als deelnemer aan de desbetreffende opleiding, cursus of workshop. Door het inschrijfformulier te verzenden ga je akkoord met de algemene voorwaarden, geef je toestemming tot het verwerken van je gegevens zoals is aangegeven in de privacyverklaring en verplicht je je tot betaling van de kosten behorende bij de desbetreffende opleiding, cursus of workshop.

Menu