Persoonlijke ontwikkeling via je eigen energie 

Je weet zelf wat het beste voor jou is. Het is alleen zo jammer, dat we onszelf zo vaak in de weg staan met wat we denken. Of doen, of voelen. Je weet het dan vaak gewoon niet meer.
Gelukkig heb je altijd jouw eigen persoonlijke energie. Daarin zit alles besloten wat je bent, wat je was en al je potentie voor de toekomst.  Je pure jij, waar je terecht kunt met al je vragen.

De som van alle delen

Jij hebt energie, je bent energie. De energie van iedereen is heel persoonlijk en het is er gewoon. Het is een weerspiegeling van jou nu. Plus alles wat je altijd al geweest bent en alles wat je in potentie in de toekomst kunt zijn.

Je leven en ervaringen van nu zijn er een deel van. Net zoals die uit het verleden. En ook de mogelijkheden voor de toekomst. Je energie gaat verder dan je bewuste weten. Het is de som van al jouw delen. Het is een vertegenwoordiger van je ziel.

Eigen inzichten

Op die momenten dat je het even niet meer weet. Of als je maar niet begrijpt waarom het jou overkomt. Als je wilt weten waardoor je vastzit en niet vooruitkomt. Waar dingen vandaan komen. Wat de beste keus is voor de toekomst.

Allemaal vragen waarop je zelf het beste antwoord weet. Als je met je bewuste denken moeilijk bij die antwoorden komt, dan weet je energie het wel.

Spelen met energie

Iedereen kan zijn eigen energie, plus de bijbehorende informatie, ontdekken. Net zoals je je een dag meer of minder energiek voelt, kun je voelen hoe jouw energie in een bepaalde situatie is. Met een vraag of thema in gedachten kun je je energie onderzoeken.

Iedere vraag, elk thema en elke problematiek heeft een eigen bijbehorende energie. Die energie kun je ervaren. Je kunt nagaan waar die energie loopt en tot hoever. Je kunt de vorm bepalen. Je kunt zelfs een kleur geven aan je eigen energie.

Met behulp van het creatieve deel van je brein associeer je met bijvoorbeeld vorm en kleur. Je kunt zelfs chakrakleuren en hun betekenissen gebruiken. Je krijgt antwoorden en inzichten. Uiteindelijk breng je je energie in balans, zodat je die balans ook in je dagelijkse leven ervaart.

Wat je leert:
  1. hoe je je eigen energie kunt waarnemen;
  2. associëren met het creatieve deel van je brein, in combinatie met het logische deel, zodat je inzicht krijgt in wat nu is;
  3. de basis van de primaire energiepunten (chakra’s) van het menselijk lichaam, zodat je die kunt gebruiken om je energie in balans te brengen;
  4. hoe je je eigen energie kunt gebruiken als ondersteuning om dingen in je leven te veranderen.
Voor wie?

Deze workshop is bestemd voor iedereen die graag meer wil weten over energetisch brein-werk. Voor iedereen die voor zichzelf meer wil weten over zijn eigen potentieel en die de mogelijkheden wil hebben om met zijn eigen energie te werken.
Ofwel, wil je meer inzicht in jezelf en ben je geïnteresseerd in het realiseren van persoonlijke groei, dan is dit de workshop voor jou.

Inhoud

De workshop duurt 2 dagen en is bedoeld om jou te leren hoe je je eigen energie kunt gebruiken in je leven.

Dag 1:

  • ontdekken van je eigen energie;
  • hoe werkt energie, waarop let je;
  • denken, doen, voelen en associëren.
Dag 2:
  • ontdekken van kleuren in jouw energie;
  • betekenis ontdekken van kleuren en samenstelling van de energie;
  • leren hoe je je energie kunt inzetten om andere doelen te bereiken.

Het niveau van deze workshop is mbo+/hbo.
We verwachten een open en een respectvolle houding voor jezelf en naar de andere deelnemers.

Data

Duur: elke workshop duurt 2 dagen.
Aantal deelnemers: 9 – 12.
Data: op aanvraag. Je kunt een mail sturen naar em.faessen@ziggo.nl. We zetten je naam dan op de wachtlijst. Op het moment dat er voldoende aanmeldingen zijn, sturen we je bericht en plannen we de data.

Kosten

De investering voor deze training is € 365,– (deze training is btw vrijgesteld).
Dit bedrag is inclusief documentatie/schrijfmateriaal, koffie, thee en lunch.

Accreditatie

Deze workshop is bedoeld om voor jezelf meer inzicht te krijgen en enegetisch brein-werk voor jou persoonlijk te gebruiken. Er is geen toetsing van de geleerde vaardigheden. Er is geen accreditatie aangevraagd.

Emmely Faessen is CRKBO geaccrediteerd docent kortdurend beroepsonderwijs.

Trainer

De trainer van deze workshop is Emmely Faessen.

Locatie

Deze workshop wordt gegeven op locatie in Klimmen (Zuid-Limburg).

De training is altijd in een locatie passend bij de energie van de training. Dat betekent dat de training plaatsvindt in een sfeervolle locatie met prettige lesruimtes en waar we kunnen rekenen op een heerlijke lunch.

Inschrijven

Inschrijfformulier voor de workshop

Voor deze workshop is een wachtlijst. Je kunt je hiervoor opgeven door een mail te sturen naar em.faessen@ziggo.nl. Op het moment dat er voldoende aanmeldingen zijn, sturen we je bericht en plannen we een startdatum.

Menu